Selskapslokaler

Generalen

Generalen er vår restaurant og egner seg godt til mindre selskap. Her er det plass til 30 gjester, og dere sitter i et stemningsfullt lokale med en dempet og intim atmosfære. 

Grillhaven

Grillhaven er vår frokostsal og egner seg godt til større selskap. Her er det plass til 150 gjester, og her kan vi sette opp med en egen bar hvis ønskelig.

Festsalen

Festsalen egner seg godt til større selskap. Lokalet ligger vegg i vegg med Grillhaven og veggene kan fjernes mellom disse to lokaler, så det kan få plass med 300 gjester. Festsalen er utstyrt med parkettgulv, egen scene og integrert høgtalere med lyd. Så om du ønsker dans, musikk eller underholdning er dette lokalet velegnet.

Mindre samlingslokaler

Vinger Hotell har også mindre selskapslokaler som egner seg fint til bespisning eller feiringer. Lokalene har kapasitet fra 10 til 80 gjester. Hvis dere ønsker en privat samling utendørs kan dere bruke vår private park og uteserveringen utenfor Galleriet.

Scroll to top