A la carte meny


Forrett

Biff carpaccio 2,5,6(H),10,11,14

Med capers, oliven, sylteagurk og parmesan ost.

kr. 145,-

Vingers fiskesuppe 1,7,8,9,14

Sjømat, dagens fisk, grønnsaker og brønnkarse.

Liten kr. 135,- Stor kr. 225,-

 


Hovedrett

Skrei filet 1,2,7,14

Smørstekt brokkolini, perlepoteter og kremet soppsaus.

Kr. 355,-

Entrecôte 1,6(H),10,14

Pannestekte grønne bønner og gulrøtter, selleri pure, gratinerte poteter og rødvinssaus.

Kr. 365,-

Vingers Hamburger 1,2,6(H),12,14

Sprøstekt bacon, majones dipp og pomems frittes.

Kr. 265,-


Dessert

Eple tarte tatin 1,2,4,6(H),14

Med vaniljeis og mandler.

Kr. 105,-

Creme Brulee 1,6(H)

Med ferske bær og karamellisert hvit sjokolade.

Kr. 105,-

Ostefat

Dagens utvalg av ost

allergen: spør servitøren

Kr. 135,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top