Meny


Forrett

Cæsarsalat  1,2,6(H),7,14

Grillet kylling, soltørkede tomater, romanosalat, urtekrutonger og parmesanost.

Liten kr. 135,- / Stor kr. 225,-

”Vinger’s” Fiskesuppe 1,7,8,9,14

Sjømat og brønnkrase

Liten kr. 135,- / Stor kr. 225,-


Hovedrett

Stekt lysingfilet 1,2,,6(BY),7,14

Ertepure, asparges, byggrynsrisotto og urteemulsjon.

Kr. 335,-

Entrecôte 1,2,14

Stekt broccolini, rød løk, urtestekte amandine poteter og bearnaisesaus.

Kr. 345,-

Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14

Sprøstekt bacon og pommes frites.

Kr. 225,-


Dessert

Sitrongress panna cotta 1

Friske bær og karamellisert sjokolade

Kr. 95,-

Et utvalg av is og sorbet 1,2

Kr. 95,-

Ostefat allergen: spør servitøren

Dagens utvalg av ost

Kr. 125,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top