A la carte meny


Forrett

Tartelett med sopp 1,2,6(H),11,14

Skogsoppragu, parmesan og aragula

Kr. 145,-

Vingers fiskesuppe 1,7,8,9,14

Skalldyr, fisk, grønnsaker og brønnkarse

Liten kr. 135,- Stor kr. 225,-

 


Hovedrett

Breiflabbfilet 1,5,6(H),7,14

Varm potetsalat med bacon og broccolini

Kr. 375,-

Elgburger 1,6(H),10,14

Tomat, rømme, syltet rødløk, salat og pommes frites

Kr. 315,-

Entrecôte 1,6(H),10,14

Romanesco, sautert sopp, blomkålpuré, stekte urtemarinerte poteter og Riojasaus

Kr. 385,-


Dessert

Sjokoladebrownie  1,2,4,6(H),14

Kirsebærkompott og vaniljeis

Kr. 105,-

Salt karamell-panna cotta 1

Kr. 105,-

Ostefat

Dagens utvalg av ost

allergen: spør servitøren

Kr. 135,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top