Julemeny

I tillegg til menyen serverer vi lutefisk ved forhåndsbestilling.


Forrett

Wraps med rakfisk 1,2,6(H),7,14

Rømme, syltet løk, gressløk, vårløk og lefse.

kr. 125,-

Speket andebryst 1,6(H)

Blandet salat, multe coulis og urtecrostini

kr. 135,-

Julesild 2,4(P),6(H,R),7,14

Tre typer sild, salat, karse, ristet rugbrød og sitrondressing

kr. 125,-

 


Hovedrett

Ovnsbakt torsk 1,6(H),7,14

Brokkolini, gulrot, mandelpoteter med dill og choronsaus

Kr. 325,-

Entrecôte 1,2,6(H),7,10,14

Rosenkål, sautert sopp, kålrotpuré, pommes anna og trøffelsaus

Kr. 345,-

Juletallerken 1,6(H),10,11,14

Sprø svineribbe, hjemmelagede medisterkaker, surkål, rødkål, svisker,

nyrørte tyttebær, kokte poteter og julesaus

Kr. 325,-

Pinnekjøtt av lam 1

Tilberedt på klassisk vis med kålrotstappe, kokte poteter og sjy

Kr. 365,- 2. gangsservering kr. 90,-

Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14

Sprøstekt bacon og parmesanstekte poteter.

Kr. 225,-


Dessert

Riskrem 1

Julens favoritt med vår hjemmelagede røde saus

Kr. 95,-

Panna cotta med smak av multer 1

Friske bær og sjokolade

Kr. 95,-

Ostefat

Dagens utvalg av ost

allergen: spør servitøren

Kr. 125,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top