Meny


Forrett

Blåmuggostsalat 1,4(V),6(H),11,14

Blandet salat, posjert pære, ristede valnøtter, blåmuggost,
honning og sennepvinaigrette og urtekrutonger.

kr. 135,-

”Vinger’s” Fiskesuppe 1,7,8,9,14

Sjømat og brønnkrase

Liten kr. 135,- / Stor kr. 225,-


Hovedrett

Stekt kveitefilet 1,2,6(H),7,14

Smørstekt brokkolini og nepe, stekte Amandine poteter og romesco saus.

Kr. 335,-

Grillet entrecôte 1,14

Harricot vert og østersopp, selleri puré, gratinerte poteter og porcinisaus.

Kr. 345,-

Vingers hamburger 1,2,6(H),12,14

Sprøstekt bacon og pommes frites.

Kr. 225,-


Dessert

Solbær crème brûlée 1, 2

Friske bær og karamellisert sjokolade

Kr. 95,-

Varm eplepudding 1,2

Vaniljeis og mandler

Kr. 95,-

Ostefat allergen: spør servitøren

Dagens utvalg av ost

Kr. 125,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top