A la carte meny
Forrett
Tartelett med sopp 1,2,6(H),11,14
Skogsoppragu, parmesan og aragula
Kr. 145,-
Vingers fiskesuppe 1,7,8,9,14
Skalldyr, fisk, grønnsaker og brønnkarse
Liten kr. 135,- Stor kr. 225,-
Hovedrett
Breiflabbfilet 1,5,6(H),7,14
Varm potetsalat med bacon og broccolini
Kr. 375,-
Elgburger 1,6(H),10,14
Tomat, rømme, syltet rødløk, salat og pommes frites
Kr. 315,-
Entrecôte 1,6(H),10,14
Romanesco, sautert sopp, blomkålpuré, stekte urtemarinerte poteter og Riojasaus
Kr. 385,-
Dessert
Sjokoladebrownie 1,2,4,6(H),14
Kirsebærkompott og vaniljeis
Kr. 105,-
Salt karamell-panna cotta 1
Kr. 105,-
Ostefat
Dagens utvalg av ost
allergen: spør servitøren
Kr. 135,-