Med personlig service og imøtekommende personale ønsker vi å skape en hyggelig atmosfære for deres konferanse. Kaffe, te og fruktfat er tilgjengelig under dagen og det finnes mye å velge mellom i vårt utvalg av pausemenyer. Vi er opptatt av god hjemmelaget mat og vi tilpasser oss sesongens råvarer og gjør alt fra bunnen av, så gjestene får en enestående lunsj og middag.

Vi har 6 konferanselokaler med teknisk utstyr som tilfredsstiller dagens behov til komfort og effektivitet. Vi har også et par salonger i våre fellesområder som kan brukes til gruppearbeid eventuelt som et møtested etter konferansens slutt.

Våre kurslokaler er utstyrt med projektor, lerret, lyd, flippover og internett fra fiberkabel. Alt dere trenger til streaming av møter finnes også i våre konferanselokaler.

Under oppholdet har gjestene fri adgang til basseng og badstue.

 

Konferansepakker:


Basis konferansen
Inkluderer, rom, frokost, konferanserom, lunsj, 3- retters middag, kaffe, te, isvann i konferanserommet hele dagen, fruktfat og standard teknisk utstyr.


Vinger konferansen «all inklusive»
Inneholder det samme som Basis konferansen, og inkluderer i tillegg en pause med dagens gjærbakst, 3 - retters vinpakke og aperitiff før middag.


Ta gjerne kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

 

Scroll to top