Vinger Hotell ligger sentralt og diskret tilbaketrukket i en privat park i Kongsvinger, med fantastisk utsikt over byen, Kongsvinger Festning, Glomma og en del av Finnskogen.

Vinger Hotell ble bygget i begynnelsen av 1930 årene. Det var allerede den gang et flott praktbygg som huset blant annet Vinger kommunes rådhus frem til sammenslåingen av Vinger og Kongsvinger kommune i 1957. Vinger kinematograf er i dag hotellets festsal og sammen med restaurant Grillhaven kan tidligere kinematografen i Vinger dekke til festmiddag for 300 personer.

I dag fremstår hotellet som et godt besøkt forretningshotell med store kurs- og konferansefasiliteter i hyggelige omgivelser.
Vinger Hotell har lange tradisjoner med et svært godt kjøkken. Middagen kan inntas i en av hotellets særegne restauranter eller festlokaler. Vinger Hotell har mye kunst, skulpturer og malerier. Det mest kjente og særegne maleriet finner du i restaurant Grillhaven med utsyn til festningen. Det flotte veggmaleriet forteller en god del om Kongsvingers kjente personer fra lang tid tilbake.

Vinger Hotell er Glåmdal-regionens største reiselivsbedrift og er kjent for sin punktlighet og service gjennom dyktige og godt kvalifiserte medarbeidere med stor yrkesstolthet.

Hotellet er senere påbygget over flere perioder, den nyeste romfløyen ble bygget i 1995. Etter at hotellets eier Arnt R. Mikalsen selv tok over driften av hotellet er det gjort store tekniske oppgraderinger og samtlige fest- og konferansesaler er renovert. De fleste av hotellværelsene er totalrenovert i den senere tid og fremstår som velutstyrte og moderne.

Vinger Hotell er et privateid hotell og vi er ikke medlem i noen hotellkjede – vi vektlegger derfor vår rolle som vertskap med vårt personlige særpreg og service.

Vinger Hotell – et skreddersydd alternativ.

Scroll to top