A la carte meny


Forrett

Chevresalat 1,4(V),6(H),11,14

Karamelliserte beter, pannestekte valnøtter

og honning- og sennepvinaigrette

Kr. 145,-

 

Vingers fiskesuppe 1,7,8,9,14

Skalldyr, fisk, grønnsaker og karse

Liten kr. 145,-

Stor kr.  235,-


Hovedrett

Pannestekt røyefilet 1,6(H),7,14

Nepe, romanesco, dillpoteter og sitron veloutesaus

Kr. 405,-

Entrecôte 1,6(H),10,14

Brokkolini, rødløk, selleripuré, lyonnaisepoteter og morkelsaus

Kr. 425,-

Braisert lammeskanke 1,6(H),10,14

Karamelliserte rotgrønnsaker, pepperrot og potetpuré og Riojasaus

Kr. 395,-

Vinger’s hamburger 1,2,6(H),12,14

Crispy bacon and french fries

Kr. 295,-


Dessert

Posjert pære 1,2,14

Ristede mandelflak, vaniljeis og sjokoladesaus

Kr. 105,-

Kirsebær panna cotta 1

Bær og karamellisert hvit sjokolade
Kr. 105,-

 

Ostefat
(Allergen: Vennligst spør servitøren)

Dagens utvalg av ost

Kr. 145,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top