A la carte meny


Forrett

Babyspinat salat 1,6(H),11,14

Egg, sprøstekt bacon, friske grønnsaker og sherry dressing.

kr. 135,-

Vingers fiskesuppe 1,7,8,9,14

Sjømat, dagens fisk, grønnsaker og brønnkarse.

Liten kr. 135,- Stor kr. 225,-

 


Hovedrett

Pannestekt ørretfilet 1,7,14

Stekte hvitløkpoteter, kremet spinat, cherry tomater og smørstekt broccolini.

Kr. 355,-

Urtemarinert kyllingfilet 1

Konfiterte poteter, sautert squash og løk med kremet tomat saus.

Kr. 325,-

Okse Indrefilet 1,2,10,14

Konfiterte poteter, sautert squash og løk med kremet tomat saus.

Kr. 375,-

Vingers Hamburger 1,2,6(H),12,14

Sprøstekt bacon og pomems frittes.

Kr. 265,-


Dessert

Karamelpudding 1,2

Friske bær og pisket krem.

Kr. 105,-

Stuet rabarbra 1,2,6(H),14

Kanel Crumble og fløteis.

Kr. 105,-

Ostefat

Dagens utvalg av ost

allergen: spør servitøren

Kr. 135,-

Allergen: 1. Melk 2. Egg 3. Peanøtter 4. Nøtter 5. Soya 6. Gluten 7. Fisk 8. Skalldyr 9. Bløtdyr 10.Selleri 11. Sennep 12. Sesamfrø 13. Lupin
14. Sulfitt BY=Bygg, H=Hvete, HE=Havre, HN=Hasselnøtt, MA=Mandel, R=Rug, SP=Spelt, V=Valnøtt, P=Pistasjnøtt
Scroll to top