A la carte meny
Forrett
Chevresalat 1,4(V),6(H),11,14
Karamelliserte beter, pannestekte valnøtter
og honning- og sennepvinaigrette
Kr. 145,-
Vingers fiskesuppe 1,7,8,9,14
Skalldyr, fisk, grønnsaker og karse
Liten kr. 145,-
Stor kr. 235,-
Hovedrett
Pannestekt røyefilet 1,6(H),7,14
Nepe, romanesco, dillpoteter og sitron veloutesaus
Kr. 405,-
Entrecôte 1,6(H),10,14
Brokkolini, rødløk, selleripuré, lyonnaisepoteter og morkelsaus
Kr. 425,-
Braisert lammeskanke 1,6(H),10,14
Karamelliserte rotgrønnsaker, pepperrot og potetpuré og Riojasaus
Kr. 395,-
Vinger’s hamburger 1,2,6(H),12,14
Crispy bacon and french fries
Kr. 295,-
Dessert
Posjert pære 1,2,14
Ristede mandelflak, vaniljeis og sjokoladesaus
Kr. 105,-
Kirsebær panna cotta 1
Bær og karamellisert hvit sjokolade
Kr. 105,-
Ostefat
(Allergen: Vennligst spør servitøren)
Dagens utvalg av ost
Kr. 145,-