Trening

Freske Vinger har plassert 100 stolper rundt omkring i Kongsvinger. Dette er en fin mulighet for å bli bedre kjent med staden og for å komme seg litt ut å få en tur i frisk luft og dagens trim.
For mer informasjon: http://kongsvinger.stolpjakten.se/
Kort vei fra hotellet finner du strandpromenaden. Den går fra den gamle badeplassen Gråsand ved Sæter og hele veien langs nordsiden av Glomma til Vangen. Deler av løypa er asfaltert, resten har grusunderlag. Langs promenaden er det mye å se på, og det er flere rasteplasser underveis. Denne promenaden har en lengde på ca 5.9 km.

Liermoen er en av Kongsvingers mest komplette og omfattende friluftsområder. Her finner du 18-hulls golfbane, badeplass ved Lierfløyta og flere turløyper som passer alle. Der er mye sand i grunnen, så dette er et yndet sted for joggere. Det finnes fire merkede løyper, fra 3,4 km til 8,6 km. Langs løypene går du i variert terreng, med Lierfløyta som et naturlig midtpunkt. Det er satt ut benker og bord flere steder. Om vinteren legger Granli IL kunstsnø i løypene for skientusiaster.
For mer informasjon: http://www.kongsvinger.kommune.no/no/Artikler/10-topp-turer/Liermoen/

Scroll to top