Vinger Hotell og spa

Vinger Hotell ligger sentralt og diskret tilbaketrukket i en privat park i Kongsvinger, med fantastisk utsikt over byen, Kongsvinger festning, Glomma og en del av Finnskogen.

Vinger Hotell ble bygget i begynnelsen av 1930 årene. Det var allerede den gang et flott praktbygg som huset blant annet Vinger kommunes rådhus frem til sammenslåingen av Vinger og Kongsvinger kommune i 1957. Vinger kinematograf er i dag hotellets festsal og sammen med restaurant Grillhaven kan tidligere kinematografen i Vinger dekke til festmiddag for 300 personer.

I dag fremstår hotellet som et godt besøkt forretningshotell med store kurs- og konferansefasiliteter i hyggelige omgivelser.

Vinger Hotell har lange tradisjoner med et svært godt kjøkken. Middagen kan inntas i en av hotellets særegne restauranter eller festlokaler. Vinger Hotell har mye kunst, skulpturer og malerier. Det mest kjente og særegne maleriet finner du i restaurant Grillhaven med utsyn til festningen og med det flotte veggmaleriet som forteller en god del om Kongsvingers kjente personer fra lang tid tilbake.

Vinger Hotell er Glåmdal-regionens største reiselivsbedrift og er kjent for sin punktlighet og service i gjennom dyktige og godt kvalifiserte medarbeidere med stor yrkesstolthet.

Hotellet er senere påbygget over flere perioder, den nyeste romfløyen ble bygget i 1995. Etter at hotellets eier Arnt R. Mikalsen selv tok over driften av hotellet er det gjort store tekniske oppgraderinger og samtlige fest- og konferansesaler er renovert. De fleste av hotellværelsene er totalrenovert i den senere tid og fremstår som velutstyrte og moderne.

Vinger Hotell er et privat eiet hotell og vi er ikke medlem i noen hotellkjede - vi vektlegger derfor vår rolle som vertskap med vårt personlige særpreg og service.

Vinger Hotell & Spa - ett skreddersydd alternativ

Scroll to top